Онлайн консултация с психолог

Чувствате се емоционално неудовлетворени и объркани в стреса на ежедневието ви.  Имате нужда да пренаредите и освободите съзнанието си, да изградите своята правилна „архитектура” на самооценка, за да разгърнете творческият си потенциал и да успеете в живота и/или да изградите вашият успешен модел на общуване в междуличностните ви взаимоотношения (семейство, работна среда, приятели и пр.).  Вие вече сте направили първата крачка към разрешението на проблема, отчитайки неговото съществуване, ред е на втората: Всяко едно житейско решение изисква безпристрастен поглед от страни. Консултацията с психолог може да ви помогне да разберете по-добре себе си и околните, за да намерите сами най-доброто решение на вашите житейски проблеми.

Искате да направите тази втора крачка, но въпреки всичко се притеснявате и/или нямате свободното време да направите посещение при психолог. Във века на технологиите това не е проблем. Можете да запишете час за онлайн консултация с психолог Маргарита Стангър, по Skype или Viber, на Тел.: +359/899 93 99 44 два дни предварително.

Онлайн консултация (skype или viber) = 60 мин., регулярна цена 40 лв.

Първа консултация е в продължение на 20 -30 мин. и е безплатна. Тя е с опознавателна цел за уточняване на проблема и съответно подбор на методиките за неговото разрешаване.

При закупуване на ваучер пакет:

  • от 3 -6 консултации, клиентите се ползват с 20% отстъпка
  • от 6 -12 консултации, клиентите се ползват с 30% отстъпка

* Бр. консултации се определя спрямо нуждите на клиента 

Маргарита Стангър GiTi

+359/899 93 99 44