Лаборатория на Познанието СОН-А

Лаборатория на Познанието СОН-А е един прохождащ проект, който тепърва стартира своята мисия и цел. За сега сме малък екип от приятели – специалисти в различни области, но сме с тенденцията да разраснем – респективно не само от към екип, но и от към компетенция и знания.

Вече имаме своята Научно-Образователна Лаборатория в сърцето на Стара София с уникалната гледка на един от най-очарователните и мистични храмове в България- Храм „Света Параскева“

Ние в Лабораторията на Познанието СОН-А вярваме във формулата: човек = душа/психика + тяло, следователно трябва да уважава и да се грижи както за духовния, така и за материалният аспект от живота.

Защо Лаборатория на Познанието?!:

Нека първо Ви разкажем за произхода на нашето Лабораторно име:

„СОН”- е прабългарската дума за Слънце. Твърди се, че е взета от санскритската дума: „сона”, означаваща – злато. Дали това е така, ние не знаем…, но си позволихме да създадем нова, комбинирана интерпретация на тези древни езици и така получихме нашето лабораторно име: СОН–А, което на съвременен български, бихме превели – Златно Слънце.

А защо използвахме думата „лаборатория”? Ето защо:

В цялата човешка история е имало и ще има мъдреци, които ще откриват методи и техники за сътворение на битието от и към човека. В днешно време науката е доказала ефективността на доста от методите, но от друга страна, която и научна област да вземем ще видим, че й предстои допълване и доусъвършенстване… Защото колкото повече научава човек, респективно дадена научна област, толкова повече расте нуждата от допълване и усъвършенстване на знанията.

Прилагането на широката гама от проекти и техники има качеството да мотивира, да дава енергичност и ангажираност, което от своя страна отключва онзи творчески потенциал и смелост в човека, за да експериментира. А, експериментирането дава възможност за достигане до нови прозрения и съответно достижения.

Всеки отделен човек е една малка пъстра вселена, където гамата от знания и умения е толкова творчески индивидуална, че обезсмисля всеки един готов модел на творение. Това от друга страна е една от причините да се социализираме и да не можем да живеем извън социума. Защото: Какво творчество е онова, което не е споделено и оценено?!

Екипът ни от психолози, консултанти и експерти с ясното съзнание и с нужното уважение към творческият Ви потенциал е готов да вложи заедно с Вас:  уникалност, креативност, гъвкавост, енергия, позитивно мислене, … , за да създаваме заедно житейските решения.И въпреки, че сме уловени в примката на един дуален свят – За нас няма малки и големи хора, (не) знаещи, (не)можещи, (не)значителни…  Нека творим заедно! Очакваме Ви!

За повече информация на:

+359/899 93 99 44

info@laboratory-sona.com

Или на място:

Ул. „Цар Симеон” 42 А, София 1000, България

facebook.com/SONA.Laboratory

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *