Коледни Арт – ателиета „Дар-творение“

Наближават Коледни и Новогодишни празници, а заедно с това и време за подаръци. Чудете се какви да са подаръците за Вас и Вашите близки, които освен финансово изгодни да бъдат и различни, оригинални и практични…?!

Ние в „Лаборатория на Познанието СОН-А“, имаме чудесно решение на тази главоблъсканица 🙂

Заповядайте на нашите Коледни Арт – ателиета:   „Дар-творение“!

Всяко отделно събитие ще има конкретна тематика и задание. Тематиката ще бъде обявявана 2-3 дни преди всяко събитие ( за да се информирате – следете коментарите тук).

Срещу скромната сума от 25 лв./в един от посочените дни, получавате:

1. Подарявате си 1 час и 30 мин. лично за Вас. Време, в което ще научите занаятчийски техники и възможност за разгръщане на творческият Ви потенциал и въображение.

2. Кратка лекция – относно правилното приготвяне, употреба и полза на тематичното изделие за конкретният ден.
(Напр.: На 15.11.2018 (четвъртък), нашата колежка- инженер химик Милена Пешева, ще ни разкаже какви са най-добрите съставки за направата на домашна козметика, парфюми и пр., ползите, както и хитринки за тяхната употреба.)

3. До 4 бр. подаръци, изработени лично от Вас (с наши материали, идеи и техники + “ подправка щипка“ Ваше вдъхновение 😉 ), с които да зарадвате близки приятели и роднини.

Ателиетата ще отворят врати за Вас всеки четвъртък от 18:30 до 20:00 и всяка събота от 13:30 до 15:00 ч.

Стартираме на 15.11.2018 (четвъртък) и ще приключим на 22.12.2018 (събота)

<meta name=“verify-paysera“ content=“0f259eb991cc365b4c348fb20b3c74b7″>

Очакваме Ви!

Нека творим заедно!

2 мнения за “Коледни Арт – ателиета „Дар-творение“”

 1. Добро утро, творци!
  Ето какво Ви очаква на 15.11.:
  1. Както вече Ви бяхме подсказали, нашият инженер- химик Милена Пешева, ще изнесе кратка лекция за това как да си приготвите, прилагате най-добре + малки хитринки и какви са ползите на домашната козметика, парфюми и пр.
  2. На наше разположение ще е набор от 25 бр., различни видове, едни от най-добрите етерични масла в Света + др. базистни съставки за направата на козметика, за да затвърдим наученото от лекцията на Милена. Приготвили сме ви и готови предложения за пакети (до 4бр.) подаръци, които да си изработите и вземете за Вас.
  3. В допълнение ще творим не просто бижута и аксесоари – те ще са практични и ще са допълнение към т.2 (напр. дифузер – бижу към парфюмите)
  4. Оставяме си и елемента на изненадата (а и знаем, че никой не обича да чете дълги послания, вкл. и ние 🙂 ). Елате и вижте на място т.4 🙂

  Очакваме Ви на 15.11. от 18:30 ч., на адрес: София, ул. Цар Симеон 42 А – Лаборатория на Познанието СОН–А!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *