Практичен Семинар МДС

  • Знаеш ли как да живееш, а не да преживяваш?!
  • Знаеш ли как да поставяш и постигаш целите си и кои са 3-те главни човешки аспекта за просперитет?!
  • Вълнуваш ли се от парадигми, засягащи физическо, душевно и социално благоденствие?!
  • Имаш ли постоянен стремеж за себеусъвършенстване и допълване на знанията си, за да подобриш личният си живот, здраве, кариера и/или бизнес ?!

В случай, че отговорът на изброените въпроси е ДА,

  то значи Практическият Семинар МДС (Материално – Душевната Симбиоза)   организиран от ЛП „СОН-А“ е точно за теб.

! Важно!:

  • ! Ограничен брой места! – С оглед за добро качество и резултати, допустимият максимум на участниците е 10 души. Това ни позволява да отделим достатъчно внимание и време за качествено предаване на знания в един Практичен Семинар, особено в практичната част с приложените занимания и игри.

 

  • На този семинар ще получите доказани и работещи практически модели и техники за успехи от нашите лектори – специалисти в 3–те основни житейски сфери:

Социално благоденствие ( междуличностни взаимоотношения и бизнес стратегии). – Със специален гост- лектор: Леа Франк от Израел.

Душевно Здраве – Как да се усъвършенстваме, чрез Хигиена на Мисълта, Емоционална Култура и др.? Ролята на обществото, моралните принципи и етика,  и др. фактори в реализацията на нашите цели: спирачка или начален старт към успех са те?! … Лектор: Маргарита Стангър

Физическо Здраве – Комбинация от здравословни, хранителни и енергийни практики и навици. Лектор: Милена Пешева

За подробности виж програмата! (виж тук)

 

  • Темите, които се разглеждат в Семинара са широкообхватники затова основната цел е да се разгледат доказано работещите модели, взаимствани от хуманитарните и точните науки + духовните практики; да се разгледа взаимовръзката (симбиозата) на духовният и материалният свят. Семинарът е подходящ за хора, които са насочили вниманието си към себе си в стремеж за пълноценен и качествен живот. Хора, които знаят че пътят към успех в себереализацията е в баланса, и че не трябва да раздвояват личността си м/у духовното и физически материалното ,  нито да са подвластни на някоя от двете съвременни крайности в обществото ни! Хора, които знаят, че  духовното извисяване и  материалното облагодетелстване са тясно свързани и вървят ръка за ръка.

 

  • В края на Семинара, всеки ще получи:
  1. Сертификат за Участие
  2. Комплекта материали и консумативи, използван от участника по време на практичните занимания (включващ висококачествени етерични масла и др.)

 

 

Нашите лектори:

Леа Франк

                                 „Трябва да е просто, защото ако не е просто – просто няма да работи“

Завършила магистратура  по кино режисура в Тел Авивския университет, бивш кореспондент на БТВ и Нова Телевизия, преподавател в дома на киното в Тел Авив по видео монтаж и режисура… живота й рязко „завива“ в света на бизнеса, покрай активистките й влечения по опазване на природата, животните и здравословният начин на живот. Към днешна дата Леа Франк е ръководител  с ранг силвър на екип от над 600 души към Дотерра – една от най-бързо развиващите се компании на световно ниво.

Маргарита Стангър

                                 „Животът е една картина, която се рисува без гума за триене!

Пъстра личност с две професии и многобройни интереси… (Магистратура по интериорен дизайн в HDK Goteborg – Швеция и психология за извънредни и кризистни ситуации в ГПС МЧС России – Санкт Петербургский Университет.) Към днешна дата се е насочила изцяло към клиничната психология и в частност – онкологията. Специализира за Психоенергиен  и Биомагнитен терапевт. Влеченията й към интегративната медицина и холистиченият подход на лечение й дават знания в областта на фитохимията и я превръщат в Ароматерапевт. Бъдейки художничка обаче и творец по душа, нейната най-голяма сила е в Арт-терапията.

През 2018 г. създава Психологическа лабораторя и център за личностно усъвършенстване ЛП „СОН–А“, където води и частната си практика.

Милена Пешева

                                 „Създаваме това, което мислим. Привличаме това, което чувстваме. Превръщаме се в това, за което мечатаем.

По образование инженер химик (завършила магистратура в  ХТМУ – София) и дългогодишен създател на блестящи усмивки с работата си в голямата българска компания Арома. Здравословният начин на живот, влечението й по холистичните подходи, както и към танците, спорта, бойните изкуства… тласкат Милена към изучаването на хилядолетни източни практики, обогатяват химичните знания с био и фито – химия в областта на храните и пр. Към днешна дата, освен инженер химик, тя е и сертифициран масажист, и енергиен терапевт – Рейки Мастер 7-мо ниво по оригиналната система на Микао Усуи, също Каруна рейки, Изис Сейким и Омни рейки. Сътрудник и вдъхновител в ЛП „СОН–А“ от създаването й през май 2018 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *